+372 56 21 1146 info@agilecoach.ee

Merle Randlepp

Agile Coach

Merle Randlepp

Agile Coach

Agiilsuse entusiastid Eestis

veebr. 20, 2020 | Coaching

1,522 Views

Siin on lühike ülevaade Eestis tegutsevatest agiilsusega seotud kogukondadest, teenusepakkujatest ja koolitajatest, mis mulle hetkel teada.

Kogukonnad

Kõige suurem kummardus läheb praegu aktiivselt tegutseva grupi poole –

Agile Coaching Estonia

“This group is for Agile Coaches and Scrum Masters in Estonia with the purpose to share knowledge, experience and learn from each other.”

Grupi eestvedajad korraldavad alates 2019 maikuust igakuised kogukonna üritusi, mille populaarsus järjest kasvab ning tasuta piletid müüakse läbi loetud tundidega:

Agile Meetups in Tallinn

Väiksema aktiivsusega, aga see-eest vanem ja laiem kogukond on Agile.ee, kes korraldab Agile Saturday üritusi juba alates 2010 aastast.

Agile.ee

https://www.facebook.com/agile.ee

Teenusepakkujad

Koolitajad

Kui kedagi olulist jäi märkimata, anna mulle märku 🙂

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Samal teemal

Kuidas viia läbi Scrum Retro koosolekut?

Kuidas viia läbi Scrum Retro koosolekut?

Minu käest küsitakse üpris tihti, et kuidas siis ikkagi Scrum Retro koosolekut õigesti läbi viia, nii et inimesed ka järgmine kord sellel heameelega osaleda tahaksid. Ja see on väga õige küsimus, sest oskamatul moel Retro koosolekut läbi viies läheb see suure tõenäosusega aia taha ja inimesed saavad loodetud kasu asemel hoopis traumaatilise kogemuse. Õnnestunud Retro koosolek on aga ääretult kasulik. Siit leiad detailse samm-haaval kirjelduse kuidas oma esimest Retrot läbi viia või kui oled juba neid varem teinud, siis leiad ehk uusi kasulikke nippe.

2,671 Views
Kuidas mõõta Scrum Masteri tööd?

Kuidas mõõta Scrum Masteri tööd?

Mille järgi sa tead, et arendusmeeskonna Scrum Master teeb oma tööd hästi? Scrum Masteri töö edu ei saa mõne numbrilise väärtuse põhjal hinnata, aga annan sulle 5 peamist edukriteeriumit, millest lähtuda.

3,378 Views
Mis on Knosteri Mudel ja milleks seda kasutada?

Mis on Knosteri Mudel ja milleks seda kasutada?

Knosteri Mudel [1] on lihtne ja võimas tööriist neile, kes peavad olulisi muudatusi juhtima – projektijuhid, tiimijuhid, ettevõtte juhid, jt. Mudel on kasulik kui tahad mõista kuidas inimesed psühholoogiliselt muutustega kaasa tulevad ja kuidas nad suurte muutustega igapäevaelus hakkama saavad.

1,976 Views

Merle profiilipilt väike

Iga uus kontakt on võimalus uueks ja põnevaks koostööks - kirjuta või helista mulle ja arutame kuidas saaksin Sind aidata. 

Esimene konsultatsioon ja pakkumise tegemine on alati tasuta. 

Ole kursis agiilse maailmaga - liitu uudiskirjaga

Ole kursis agiilse maailmaga - liitu uudiskirjaga

Teavitan Sind värsketest blogipostitustest, uuringutest ja trendidest agiilse tarkvaraarenduse teemadel.

Aitäh, et liitusid!