+372 56 21 1146 info@agilecoach.ee

See on mu teine tõsisem katse blogimaailmas ja mul on suur lootus, et seekord kestab mu motivatsioon kauem kui esimesel korral, mil suur GDPR tuhin umbes aastaga üle läks – https://gdpr-blog.ee.

Mõtlesin sügavalt, et milleks üldse järjekordne blogi? Mugavam on ju kirjutada nt Medium.com saiti lugu ja olemas. Aga ma plaanin suunata oma jutud rohkem koduturule, kirjutan ilmselt vaheldumisi eesti ja inglise keeles (tegelikult erialast teksti on küll imelik tunne eesti keeles kirjutada, aga kui pingutada, siis saab hakkama) ja no mul on ju veebisait juba olemas, kuhu see blogi paigutada. 

Fookuses on mul kindlasti tarkvaraarendus, agiilsus, mentorlus ja agile coaching. Plaanin kirjutada oma kogemustest ja õppimistest eri projektides, muidugi üldjoontes ja konfidentsiaalsust säilitades, ning aeg-ajalt leian nii põnevat infot, et kohe väga tahaks edasi jagada.

Liitu uudiskirjaga

Liitu uudiskirjaga

Liitudes uudiskirjaga, saad osa väärtuslikust materjalist tarkvaraarenduse teemadel. Liitumise saad igal hetkel tühistada. Privaatsuspoliitika

Aitäh liitumast!

Share This